Boek nu
Loading...
Activiteiten 2017-10-21T15:45:26+01:00

De omgeving van Mas Bernadis biedt volop mogelijkheden om dingen te doen. Activiteiten als zwemmen in het zwembad of in de rivier, het meer of de zee. Het is een paradijs voor Fietsers en Wandelaars. Er zijn daarnaast ook legio uitstapjes te maken.

Het zwembad is 4 bij 9 meter groot en ligt op een honderdtal meter van Mas Bernadis. Een afstand die goed te belopen is en die er voor zorgt dat je hoeft mee te genieten van nadrukkelijke zwembadgeluiden als je net onder genot van een drankje een boek openslaat. Het zwembad is tegen een terras aan gebouwd zodat je er van de zijkant gewoon in kunt, als in een conventioneel zwembad. Maar omdat het op een terras is gebouwd ligt het hoger dan je gewend bent. Je kijkt, hangend op de rand van het zwembad, niet tegen andermans voeten aan, maar de beboste vallei van onze tuin in. Een aparte ervaring. Voor onze kleine gasten kan er een poedelbadje opgezet worden. Zwemmen kun je ook in riviertjes als de Luech, het meer van Villefort of zelfs in de middellandse zee.

In de Gard is ca. 6.000 km aan wandelpaden uitgezet en bewegwijzerd, met een volledigheid die men niet in Frankrijk verwacht. Een aantal van deze paden zijn ook toegankelijk met de mountainbike, hoewel de fietser hier wat avontuurlijk voor moet zijn ingesteld. Als je als liefhebber gewoon op de weg wil fietsen, dan is dat ook prima mogelijk. Vertrekkend vanuit Mas Bernadis zijn direct rustige en stille wegen te bereiken waar goed gefietst kan worden. Het terrein is wel geaccidenteerd dus een fiets met goede versnellingen en een redelijke conditie is geen overbodige luxe. Op Mas Bernadis zijn de nodige wandel en fietskaarten aanwezig en wij helpen je uiteraard graag bij het plannen van een tocht of activiteiten. Zelf hebben we ook de nodige routes uitgezet, die je via de knop onderaan deze pagina kunt kiezen.

Grotten bezoeken, kanotochten, paardrijden om maar een paar voorbeelden te noemen. Je kunt hieronder de nodige links vinden met informatie over activiteiten.

Fietsroutes

Lengte van 30 tot 130km

Ontdek meer

Wandelroutes

Veel keuze qua zwaarte

Ontdek meer

Uitstapjes

Voor Jong en Oud

Ontdek meer