Alain Prost is een fransman

alainprost

Alain Prost is een Fransman

Het gaat door de hele bevolking heen. Jong en oud, man en vrouw, nieuwe auto en oude auto, personenauto en vrachtauto. Maakt allemaal niets uit, het gedrag op de weg is soms alsof er op een circuit wordt gereden en je geen rekening hoeft te houden met tegenliggers. Een bocht naar links is voor praktisch iedereen genoeg reden om aan de linkerkant te gaan rijden, uiteraard met de fikse snelheid die hierbij past. Inhalen, vlak voordat de weg omhoog gaat en je geen zicht op tegenliggers hebt, is voor menigeen geen probleem. Er wordt gerekend op de medewerking van tegenliggers, die geacht worden ruimte te maken voor de inhalenden. Van motorrijders zou je op de oneffen wegen, waar vaak zand en kiezelstenen op liggen, meer voorzichtigheid verwachten. Maar dat valt behoorlijk tegen. Op de weg naar Saint Ambroix, waar 70 km/h op het eerste gezicht een mooie snelheid is, zijn onder de vangrail stalen schermen geplaatst om het ergste te voorkomen voor vallende motorrijders. Maar gezien de vele, vaak ververste boeketjes op riskante plekken, vallen er toch nog steeds veel slachtoffers. Langs een weg door het hart van de Cevennen heb ik wel eens zwarte kruizen langs de weg gezien met teksten als:”Ik was 20 jaar”. Als je er op ging letten, viel het op dat er heel veel kruizen stonden. Na een tijdje kom je erachter dat dit weggedrag niet iets is wat zal veranderen en dat aanpassing de beste remedie is. Op smalle wegen door de heuvels en bergen van ons achterland, ben ik begonnen met toeteren voor iedere onoverzichtelijke bocht. Immers omdat het hier ook nog eens erg rustig is, denken veel mensen dat je ook best een stukje harder kunt rijden. In het begin voelde dat wat klungelig aan, alsof ik niet echt goed autorijden kon. Maar nadat we een paar keer in de verschrikte ogen van een tegenligger hebben gekeken, die zonder toeter ons niet had kunnen ontwijken, voelt het als wat het is: Aanpassing.

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:
Mas Bernadis
Les Bois
30160 Robiac Rochessadoule
Frankrijk
+33(0)466604287
masbernadis@gmail.com

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en telefoonnummers worden alleen bewaard als je bij ons hebt geboekt. Zij worden bewaard tot het eind van het jaar waarin je bij ons hebt verbleven.
Naam en adres gegevens, die vermeld moeten worden op onze facturen, worden 10 jaar bewaard. In overeenstemming met de Franse Wetgeving.
Naam en emailadressen van ontvangers van de nieuwsbrief worden altijd bewaard, tenzij je hebt verzocht om geen nieuwsbrieven meer te ontvangen. In dat geval worden deze persoonlijke gegevens direct gewist.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Nadat je een boekingsformulier hebt ingevuld ontvang je een boekingsbevesting per email.

De huur
Er zijn géén bijkomende verplichte kosten. In de huurprijs is inbegrepen electriciteit, gas, water, gebruik van ligstoelen en zwembad.
Schoonmaakkosten, beddengoed, boekingskosten en toeristenbelasting zijn ook inbegrepen.
Je kunt bij ons een electrische auto niet opladen. Dit kan echter wel in Saint Ambroix (10 minuten van ons verwijderd)

BBQ
Het is niet mogelijk om bij ons een BBQ (Houtskool, gas of electrisch) te gebruiken

Rookvrij
Het is niet mogelijk om op ons terrein te roken: Het hele terrein van Mas Bernadis (binnen en buiten de gites) is rookvrij

Betaling
Na ontvangst van de boekingsbevestiging verwachten wij 50% van de huursom.
Pas na ontvangst van deze aanbetaling is de reservering definitief.
De resterende 50% dient uiterlijk twee maanden voor je aankomst door ons ontvangen te zijn.
Details omtrent de betaling staan op de boekingsbevestiging vermeld.

Annuleringsvoorwaarden
Indien je tot 2 maanden voor aankomst annuleert, ben je 50% van de huursom verschuldigd.
Annuleer je korter dan 2 maanden voor aankomst, dan bent je de gehele huursom verschuldigd.
Wij raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

De online betalingen die je op onze site opgeeft, worden op het beveiligde platform van Mollie afgewikkeld.

Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Mollie is een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van jouw bank naar ons gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor ons, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Kortingcodes
Tijdens het boeken kun je de volgende kortingcodes gebruiken:

14 Als je minimaal 14 nachten bij ons verblijft verlenen we een korting van 2,5 %
21 Als je minimaal 21 nachten bij ons verblijft verlenen we een korting van 2 %

Deze korting wordt berekend op totale huurprijs, exclusief extras (Diner, Hond, Handdoeken e.d.)

Facebook
messenger

Whatsapp

e-mail

Contact
formulier

Telefoon

SMS