Boem is ho

botsing

Boem is ho

Het moest eens gaan gebeuren. Helemaal gezien de manier waarop mensen hier hun auto besturen, waarover het vorige stukje “Alain Prost is een fransman” is geschreven. Terugrijdend naar huis, stuurde ik een haakse bocht naar links in. Op het gelijke moment kwam er een tegenligger aan. Ze reed zo hard dat ze op mijn weghelft moest komen om de bocht te houden. Ik kon geen kant op en zag de auto recht op me afkomen. Na een forse dreun klom ik uit de auto om de schade op te nemen. De tegenligger had een kleine bestelauto, twee zitplaatsen voorin en een gesloten laadruimte. De bestuurster stapte zenuwachtig uit nadat ze eerst het gesprek met haar mobiele telefoon afbrak. Ik hoorde een doordringend gehuil van een kind. Vreemd, want het kind in het kinderzitje naast de bestuurster keek verwonderd om zich heen maar huilde niet. Ik liep achter de bestuurster aan, die richting de achterdeur liep. Nadat die geopend was strompelde er een huilend kind uit, die los in de laadruimte had gezeten. Het schadeformulier was in 2 minuten ingevuld, de vrouw gaf meteen aan dat ze fout was geweest en wist niet hoe snel ze zich uit de voeten moest maken. Onze auto kon niet meer rijden en nadat een nabijgelegen garagist hem had weggesleept, kon ik naar huis lopen. Toen ik het voorval aan de dochter van onze buurvrouw vertelde begon die met de vingers mee te tellen. 1 te hard rijden, 2 mobiel bellen tijdens het rijden, 3 een kind los in de achterbak vervoeren. Logisch dat ze het formulier snel invulde, zei ze met toenemende kwaadheid. Dat is toch een schande, als ik u was zou ik nog even bij haar langs gaan om haar dit nog even goed in te peperen. Net bekomen van de schrik, kreeg bij ons de nuchterheid weer de overhand. Om je zo druk te gaan maken over gedane zaken waar niets meer aan te doen is, kwam niet in ons op. Zo geïntegreerd zijn we nou ook weer niet.

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:
Mas Bernadis
Les Bois
30160 Robiac Rochessadoule
Frankrijk
+33(0)466604287
masbernadis@gmail.com

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en telefoonnummers worden alleen bewaard als je bij ons hebt geboekt. Zij worden bewaard tot het eind van het jaar waarin je bij ons hebt verbleven.
Naam en adres gegevens, die vermeld moeten worden op onze facturen, worden 10 jaar bewaard. In overeenstemming met de Franse Wetgeving.
Naam en emailadressen van ontvangers van de nieuwsbrief worden altijd bewaard, tenzij je hebt verzocht om geen nieuwsbrieven meer te ontvangen. In dat geval worden deze persoonlijke gegevens direct gewist.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Nadat je een boekingsformulier hebt ingevuld ontvang je een boekingsbevesting per email.

De huur
Er zijn géén bijkomende verplichte kosten. In de huurprijs is inbegrepen electriciteit, gas, water, gebruik van ligstoelen en zwembad.
Schoonmaakkosten, beddengoed, boekingskosten en toeristenbelasting zijn ook inbegrepen.
Je kunt bij ons een electrische auto niet opladen. Dit kan echter wel in Saint Ambroix (10 minuten van ons verwijderd)

BBQ
Het is niet mogelijk om bij ons een BBQ (Houtskool, gas of electrisch) te gebruiken

Rookvrij
Het is niet mogelijk om op ons terrein te roken: Het hele terrein van Mas Bernadis (binnen en buiten de gites) is rookvrij

Betaling
Na ontvangst van de boekingsbevestiging verwachten wij 50% van de huursom.
Pas na ontvangst van deze aanbetaling is de reservering definitief.
De resterende 50% dient uiterlijk twee maanden voor je aankomst door ons ontvangen te zijn.
Details omtrent de betaling staan op de boekingsbevestiging vermeld.

Annuleringsvoorwaarden
Indien je tot 2 maanden voor aankomst annuleert, ben je 50% van de huursom verschuldigd.
Annuleer je korter dan 2 maanden voor aankomst, dan bent je de gehele huursom verschuldigd.
Wij raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

De online betalingen die je op onze site opgeeft, worden op het beveiligde platform van Mollie afgewikkeld.

Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Mollie is een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van jouw bank naar ons gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor ons, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Kortingcodes
Tijdens het boeken kun je de volgende kortingcodes gebruiken:

14 Als je minimaal 14 nachten bij ons verblijft verlenen we een korting van 2,5 %
21 Als je minimaal 21 nachten bij ons verblijft verlenen we een korting van 2 %

Deze korting wordt berekend op totale huurprijs, exclusief extras (Diner, Hond, Handdoeken e.d.)

Facebook
messenger

Whatsapp

e-mail

Contact
formulier

Telefoon

SMS