Eten en drinken

Eten en Drinken

Wij koken drie dagen in de week een 3 gangen diner. Wil je meer of anders, neem dan contact met ons op. (Druk op de knop “Contact” rechtsonder)
Vegetarisch eten is geen enkel probleem. Ook als je dieetwensen hebt (Koemelk intolerantie of allergie) blijf je van harte welkom. Het diner is vrijblijvend, het menu voor de volgende dag hangt in de middag op het terras. Op basis daarvan kun je besluiten of je mee wil eten of niet. Wij koken zo veel mogelijk met dagverse producten van het seizoen. Een greep uit het repertoire: Eendeborst met sinasappelsaus, Huisgemaakte pasta, Risotto met munt, Franse perentaart. Als je op de dag van aankomst, zaterdag, ook bij ons wil dineren horen we dat graag uiterlijk de dag van te voren. Op een van de andere dagen bakken we Pizzas.

Bière Bernadis

Bière Bernadis is het bier wat wij op Mas Bernadis brouwen. In Nederland werd dit bier onder de naam “TURF” verkocht en brouwden wij bier als de “Veensche Bierbrouwerij”. De receptuur is enigzins aangepast aan Zuid Frankrijk. Een blond bier van 8% smaakt wat minder in de volle zomerzon. Wat gebleven is, is het kleinschalig brouwen met uitsluitend biologische ingrediënten. Wij brouwen uitsluitend voor onze gasten. We brouwen ieder seizoen 4 soorten bier: een Blond bier, een Weizen bier en een Urtyp bier brouwen we ieder seizoen en daarnaast brouwen we ieder seizoen een seizoensbier.

Kindermenu

Voor kinderen serveren wij kleinere porties. Lusten ze iets niet, dan is er altijd een alternatief.

Ontbijt

Desgewenst kun je bij ons ontbijten.

Biologische wijn

Wij serveren biologische huiswijn, per glas of kan.

Broodservice

Voor iedere ochtend is vers brood te bestellen.

“s Avonds genoten we van de heerlijke diners die John en Cora voor ons klaarmaakten. Het was voor hen geen probleem om een week lang heerlijke vegetarische diners op tafel te toveren en daarbij rekening te houden met een notenallergie..”

“Bijna elke avond word je een geweldig driegangendiner gepresenteerd, waarbij ook rekening wordt gehouden met de kids.” 

Zoover

Markten

Als je zelf voor je eten en drinken wil zorgen, is er op de markten keuze te over. Er is iedere dag wel ergens in de buurt een markt.

Zin in een heerlijke vakantie ?

In de rust van de natuur, die in Zuid-Frankrijk nog te vinden is ?

Heb je alles kunnen vinden ?

Als je  nog een vraag hebt