Boek nu
Loading...
Eten en drinken 2017-10-21T15:20:17+01:00

Eten en drinken bij Mas Bernadis

Wij koken vijf dagen in de week een 3 gangen diner. Vegetarisch eten is geen enkel probleem. Ook als je dieetwensen hebt (Koemelk intolerantie of allergie) blijf je van harte welkom. Het diner is vrijblijvend, het menu voor de volgende dag hangt in de middag op het terras. Op basis daarvan kun je besluiten of je mee wil eten of niet. Wij koken zo veel mogelijk met dagverse producten van het seizoen. Een greep uit het repertoire: Eendeborst met sinasappelsaus, Huisgemaakte pasta, Risotto met munt, Franse perentaart. Als je op de dag van aankomst, zaterdag, ook bij ons wil dineren horen we dat graag uiterlijk de dag van te voren. Op een van de twee andere dagen bakken we Pizzas.

Bière Bernadis

Bière Bernadis is het bier wat wij op Mas Bernadis brouwen. In Nederland werd dit bier onder de naam “TURF” verkocht en brouwden wij bier als de “Veensche Bierbrouwerij”. De receptuur is enigzins aangepast aan Zuid Frankrijk. Een blond bier van 8% smaakt wat minder in de volle zomerzon. Wat gebleven is, is het kleinschalig brouwen met uitsluitend biologische ingrediënten. Wij brouwen hoofdzakelijk voor onze gasten en verkopen lokaal op kleine schaal, onder andere op de markt van Saint Ambroix. We brouwen ieder seizoen 4 soorten bier: een Blond bier, een Weizen bier en een Urtyp bier brouwen we ieder seizoen en daarnaast brouwen we ieder seizoen een seizoensbier.

“5 keer per week kun je heerlijk eten met zelf gebrouwen bier in het restaurantje.”

“Bijna elke avond word je een geweldig driegangendiner gepresenteerd, waarbij ook rekening wordt gehouden met de kids.”

zoover

Markten

Als je zelf voor je eten en drinken wil zorgen, is er op de markten keuze te over. Er is iedere dag wel ergens in de buurt een markt.